شود.Beyonce pulseاین عطر با عنوان های مرکباتی ، گلی و خوردنی توصیف شده و از گل مورد علاقه این خواننده( ارکیده ) الهام گرفته شده است.Chanel no.19 poudreباز تولیدی از اثر کلاسیک شنل در سال 1970 درون یک عطر مدرن پودری همراه با پرتقال ماندارین ، یاسمن ابسولوت ، مشک سفید و وتیور هاییتیDKNY Golden Deliciousاثری است با گرما و جذابیت بیشتر نسبت به Be Delicious عطر مشهور برند DKNY .دارای نت های آب گل پرتقال ، سیب طلایی خوشمزه و رز سفید.Fendi Fan di Fend.عطری گلی و چرمی حاوی نت های انگور فرنگی سیاه ، ماندارین ، فلفل صورتی ، رز ، یاسمن و چرم ملایم است.Marc Jacobs Oh Lola!, این عطر از نسخه اصلی تازه تر وجذابتر است که با نوت های گلابی ، تمشک ، گل صد تومانی و وانیل عطری شاداب و جوانانه است.Elie Saab Le Parfum همانند طراحی های لوکس مد این طراح عطری ماهرانه و سطح بالاست که شامل نت های شکوفه پرتقال ، اسانس لیموترش اگر با تقطیر بدست آید، در شیرینی پزی و اگر با استخراج بدست آید، در نوشابه سازی کاربرد خواهد داشت.برخی اجزای اصلی اسانس هایی که با استخراج یا تقطیر بدست می آیند عبارتند از: هــمان طـور کـه درصد (غلظت) ترکیبات معطر (اروماتیک) کاهش می یابد، شـدت و طول عـمـر عطر نیز کاهش می یابد. تـرکیـب آب و الـکل بعنوان حلال مواد معطر بکار میرود. در عمل گرمای بدن سبب میگردد تـا حـلال بـسرعت تـبـخیر شده و عـطر بـروی پـوست بـاقـی بـماند تا بتدریج طی چندین ساعت تبخیر گرددما مجبوریم از همان معیار چشایی برای شناسایی نوع بوی عطر استفاده کنیم: “شیرین”، “تلخ”، “ترش”. چند ردهبندی دیگر مانند انواع را\nیحهی گلها یا میوهها یا حتی بوی چوب درختان و شکلات و توتون نیز وجود دارد ولی این سه نوع رایحه به اضافهی “سرد” و “گرم” سادهترین معیارهای ما برای شناسایی عطرها هستند. علاوه بر صفات “تند” و “ملایم” شاید دیگری به این دسته بالا اضافه شده اند، شامل: گل های درخشان، سبز، اقیانوسی / اوزونی، لیمویی یا میوه ای، گورماند / اومامی (با رایحه خوراکی ها یا دسر. هم پای عطرسازی، ساختن ظروف و بطری های عطر آغاز شد. قدیمی ترین بطری عطر شناخته شده به مصریان تعلق دارد. این بطری ها از سنگ و رخام (نوعی سنگ مرمر) ساخته می شدند که عطر را خنک نگاه میداشتند و مایع از آن ها تراوش نمی کرد. در گورهای مصریان، ظروف متعددی یافت شده اند. همچنین بطری های شیشه ای که تاریخ آن ها به قرن پانزدهم قبل از میلاد بازمی گردد. بطری های یافت شده در فلسطین از شیشه هستند و در آن زمان شیشه گران بهاتر از طلا بود. برخی از ظروف عطر نیز از طلا هستند.یونانیان از صنعت سفالگری خود برای ساختن ظروف عطر استفاده کردند. آن ها فلاسک هایی در اشکال مختلف می ساختند و آن ها را با اشکال هندسی، تصویر حیوانات، صحنه هایی از اسطوره یا زندگی روزمره با پیکره میگردد تـا حـلال بـسرعت تـبـخیر شده و عـطر بـروی پـوست بـاقـی بـماند تا بتدریج طی چندین ساعت تبخیر گردد.ادوکلنشاید نامگذاری ادوکلن عجیب به نظر آید، زیرا کلون، نام فرانسوی شهر کلن در آلمان است، در حالی که ادوکلن از ایتالیا آمده است. جیان پائولو فمینیس، آرایشگری از شهر "وال ویگزو"، مبتکر ادوکلن بود. او از ایتالیا به آلمان رفت و آب معطری را کشف کرد که نامش را "آب ستودنی" گذاشت. این آب معطر از الکل، روغن بهار نارنج، ترنج، اسطوخودوس، و اکلیل کوهی ساخته میشد. در سال 1709 که پائولو این ماده را به بازار عرضه کرد چنان مشتریان فراوانی یافت که مجبور شد از برادرزادهاش، جیووانی ماریا فارینا کمک بگیرد تا بتواند سفارشها را آماده سازد. در سال 1732 فارینا این محصول را به عنوان داروی بیماریهای مختلف از جمله معده درد تا خونریزی روده به بازار عرضه کرد.در میانه قرن هجدهم، پس از پایان جنگ هفت ساله میان
آگاهی برند در مقابل آزمايشنظرات این مطلب
تعداد صفحات : 2
درباره ما
اطلاعات کاربری
لینک دوستان
خبر نامه
چت باکس
پیوندهای روزانه
آمار سایت
کدهای اختصاصی